Nyhed fra Gillette

Gillette SkinGuard Sensitive er en revolutionerende nyhed, der er markant forskellig fra tidligere Gillette barberskrabere. Den nye model bruger en ny teknologi mellem knivene, der beskytter huden mod irritation ved at absorbere trykket fra hånden, hvilket igen minimerer trykket på de respektive knive mod huden. Det hjælper også med at strække huden, når du barberer dig, hvilket betyder, at bladene kan trimme håret lige ved overfladen og dermed minimere kontakten mellem barberbladene og den følsomme hud.

Kolde temperaturer og vintertør luft, har sandsynligvis efterladt spor på din hud. Vejret, sammen med barbering kan nemt betyde rødmen og irritation i ansigtet. Men med den rigtige rutine og det rigtige produkt vil din hud blive sund og velplejet. Gillettes nye SkinGuard Sensitive er en ny teknologiplaner, designet specielt til at være ekstra blid på følsom hud og forhindre irritation og takket være den nye teknologi, giver Gillette Skinguard en mild barbering.  

Gillette Skinguard - designet til at stoppe irritation

  • Absorberer trykket fra hånden og minimerer trykket fra hvert enkelt barberblad

  • Holder huden glat for at beskytte den mod barberbladene

  • Hæver barberbladene lidt fra huden for at minimere kontakten mellem barberbladene og den følsomme hud

  • Unikt design med to blade med optimalt mellemrum. barberbladene er gillette’s bedste blade, som minimerer følelsen af at man ”trækker” i skægget

 Step by step

1. Klargør ansigtet til barbering Et varmt brusebad blødgør huden og får planeren til at glide lettere over ansigtet. Brug en ansigtsvask eller scrub for at fjerne døde hudceller og olier fra ansigt og nakke.

2. Påfør barberingsgel. Brug en højkvalitets barbergel eller skum til sensitiv hud, en der beskytter huden mod irritation. Lad gelen virke i et par minutter før start.

3. Se altid på bladet, før du starter. Hvis det er gammelt og slidt, kan det forårsage ubehagelige udslæt. Barber med lette, omhyggelige bevægelser og forsøg at undgå at trække over den samme overflade flere gange. Skyl bladet ofte og anbring mere barbergel/skum, hvis det er nødvendigt. Ansigtshår vokser i flere forskellige retninger, så vælg dine træk i den retning, der føles mest behagelig for dig. Nakken er vores mest følsomme overflade. Derfor skal du tage denne del til sidst, så barbergelen har haft mere tid til at blødgøre huden og håret der. Gillette SkinGuard Sensitive er perfekt til følsomme overflader, da den er udstyret med ny teknologi,  med optimalt mellemrum mellem bladene, hvilket minimerer følelsen af at man ”trækker” i skægget. 

4. Skyl til sidst med koldt vand for at lukke porerne og tør derefter dit ansigt med et håndklæde. Smør ansigt og nakke med eftershave og fugtgivende ansigtscreme efter behov.

Køb Gillette Skinguard i en NORMAL-butik nær dig

Find butik

.. i nærheden af dig