Garnier: Smukt hår, fløjlsblød hud – personlig pleje i verdensklasse

Garnier har siden 1904 skabt skønhedsprodukter med fokus på naturlige ingredienser. Formålet har altid været at tilbyde innovative og effektive produkter, som garanterer smuk hud og velplejet hår. Og det er det stadig den dag i dag.

Garnier shampoo – til den kvalitetskræsne kender

Håret er for mange en væsentlig identitetsmarkør. Derfor vil vi hos Normal gerne give dit hår den bedst mulige pleje. Garnier er kendt for en lang række beauty kategorier, men den absolut mest kendte må næsten være deres mange shampoo’er.

Garnier Fructis: Stærkere hår, stærkere dig

Uanset om du er på jagt efter et blødt og glansfuldt hår, at reparere ødelagte hårstrå eller at styrke dit hår og give det ekstra fylde, har Garnier Fructis akkurat den shampoo, balsam eller hårmaske, som bare venter på at blive elsket af dig.

Stil sulten med Garnier Hair Food

Garnier har skabt en serie til sultent hår: Garnier Hair Food. Garnier Hair Food har taget alt det bedste, frugt har at tilbyde, og kokkereret direkte til dig og dit hår. Gå på opdagelse i frugtkurven efter den frugtsyre, der passer til lige netop din hårtypes behov. Garnier Hair Foods produkter er veganske og med 98% naturlige oprindende ingredienser: ren næring til sjælen – og til dit hår, selvfølgelig.

 

Garnier hårfarve til alle styles

En tekst om Garnier skal naturligvis indeholde en sektion om deres hårfarve. Garnier hårfarve får det smukke frem i al slags hår – uanset om du er den mere traditionelle type eller har lyst til at slå dig løs med et vildere udtryk.

Få maksimal farvepræstation med Garnier Olia

Gør hårfarvning til en dans på roser med Garnier Olia. Garnier Olia er hårfarveserien til dig, som vil have det optimale ud af din hårfarvning. Garnier Olia siger nej tak til ammoniak – og ja tak til blomsterolier. Blomsterolierne gør håret levende, smidigt og glansfuldt. De aktive olier i farven maksimerer hårfarvningsprocessen: Olien fører farven dybt ind i hårfibrene og forlænger farvens holdbarhed.

Face verden med hudpleje fra Garnier

Vores ansigt er vores visitkort. Vi vil gerne gå til verden med et åbent ansigt, og ikke være nødsaget til at skjule vores vigtigste attribut. Derfor må vi passe på det.

Garnier Skin Active

Garnier kærer sig om din huds velbefindende. Derfor har de skabt Garnier Skin Active. Garnier Skin Active er en hudplejeserie med alt det, din hud må have brug for. Intet kan være så hæmmende som en øm og rødmet hud. Garnier Skin Active er en altid trofast allieret i kampen mod urenheder i huden. En af de mest populære varianter hertil er Garnier Micellar Water. Med Garniers Micellar Water kan du let og effektivt rense huden og fjerne makeuppen – alt på én gang. Garniers Micellar Water beroliger huden og skal ikke vaskes af efter brug. Easy, peasy, lemon squeezy.

Et kvarters luksus og pleje med Garniers ansigtsmasker

Garnier Skin Active forstår, at huden kan trænge til lidt ekstra opmærksomhed. Derfor har de skabt en række ansigtsmasker, som tager udgangspunkt i det, din hud har brug for.

Alt efter om din hud trænger til en forfriskning med vitamin c, som giver din hud en strålende teint, eller den skal have et nærende skud med hyaluronsyre for en fugtet og blød hud, har Garnier Skin Active tænkt på dig.

Multifunktionalitet fra Garnier BB Cream

Er dine morgener travle, og må din hud se langt efter opmærksomhed til fordel for hverdagens nødvendige gøremål?  Så er Garnier BB Cream måske noget for dig. Garnier BB Cream er en alt-i-en-dagcreme, som er pigmenteret med mineraler. Garniers BB Cream fugter din hud, reducerer synligheden af porer og beskytter mod solens skadelige UV-stråler.

Mineralerne forskønner hudens udtryk og giver din hud ensartethed og en flot glød. Det betyder, at BB Cream kan gøre det ud for en foundation – perfekt til et nemt og hurtigt hverdagslook.

Gør solen mere sikker med Garniers solcreme

Garnier gør en dyd ud af at beskytte din hud mod solens skadelige stråler. For selvom solen er dejlig og D-vitamin er godt, må den nydes med en vis omtanke. Solen er nemlig både din huds bedste ven og værste fjende. Den bedste måde du kan beskytte din hud på, er ved at nære og pleje den.

Garnier Ambre Solaire er solcreme til både vandhunden, solbaderen og den sensitive barnehud. Så på med solfaktoren – hyppigt og i gode lag – og nyd solen med omtanke og god samvittighed.

Vil du se hele vores udvalg af Garnier? Find din nærmeste NORMAL-butik herunder.

 

Find butik

.. i nærheden af dig