Dette er ikke et eventyr - det er virkelighed!

FABLE FRIDAY bringer masser af magi til det ordinære ved at skabe et smukt hår, der for evigt skal være en del af DIN historie!

Oplev børster der fungerer som en drøm, og som skønsomt forvandler hverdagshår til det rene eventyr. Børsterne er lavet i høj professionel kvalitet, indpakket i en æske designet og udsmykket med smukke illustrationer.

Børsterne fortæller den ældgamle historie om Rapunzel - tilført et über moderne sirene tvist!

Følg FABLE FRIDAY på Instagram @FABLEFRIDAYOFFICIAL

FF Normal To Thick Side Way 1 (1)
FF Fine To Normal Side Way 1 (1)

Brush - Strokes - Magic 

FABLE FRIDAY professionelle hårbørster forvandler hverdagshår til det rene eventyr: Brush - Strokes - Magic! 

Brush - FABLE FRIDAY hårbørsterne er ideelle til styling af alle længder og fra glat til bløde bølger. Samtidig plejes håret og det skridsikre håndtag sikrer den ultimative kontrol og giver både hånden, håret og din hovedbund komfort. Brug FABLE FRIDAY hårbørste dagligt, og opnå et sundt og blankt look. 

Strokes - FABLE FRIDAY hårbørsterne giver hovedbunden en beroligende massage med kombinationen af en fleksibel pude og børstehår i høj kvalitet. Børsten hiver ikke i håret, hvilket mindsker brud på hårspidserne. Dit hår efterlades silkeblødt. 

Magic - FABLE FRIDAY hårbørsterne giver en fornyet spændstighed til håret. Magien kommer fra de blide børstestrøg, der fordeler hårets naturlige olier jævnt og hjælper med at stimulere cirkulationen i hovedbunden. Børsten er hele hemmeligheden bag at få salon-look hår derhjemme. 

 

Find butik

.. i nærheden af dig

Denne webside bruger cookies til statistiske formål. Læs mere om cookies.

OK