Elvital

L'Oréal Paris' Elvital tilbyder nærende hårplejeserier til alle typer hår. I NORMAL kan du finde et bredt udvalg fra Elvital, og vælge lige netop den serie, der passer til dit  hår. Du kan finde følgende serier på hylderne:

  • Dream Length-serien
  • Color-Vive-serien
  • Anti-breakage serien
  • Nutri Gloss-serien
  • Extraordinary Oil-serien
  • Color-Vive Purple

Læs mere om hver enkelt serie nedenfor, og se hvilken der passer bedst lige præcis til dit hår.

Elvital Dream Length

Drømmer du om langt og smukt hår, men synes at det kan være svært at opnå? Med Elvital Dream Length-seriens plejende formel kan du sige farvel til tynde beskadigede og spaltede spidser. Serien er beriget med vegetabilsk keratin, vitaminer og castorolie.

Ud over shampoo og balsam, indeholder serien også to forskellige hårmasker, der repererer håret intensivt, samt en hårcreme, der beskytter håret mod at knække og spaltede spidser. 

 

Elvital Color-Vive

Elvital Color-Vive med UV-filter, er en serie, der er specielt udviklet til farvet hår og hår med striber. Produkterne indeholder også Color-Seal Elixir™ for at beskytte farven med at falme og bevare dens intensitet samt et nærende koncentrat for fornyet og forlænget glans. Elvital Color-Vive-serien forsegler hårfarven, beskytter håret og forlænger hårfarvens glans. 

I serien findes Elvital Color-Vive shampoo, Elvital Color-Vive balsam samt Elvital Color-Vive hårmaske. Shampoo og balsam fås også som rejsestørrelse.

 

Elvital Anti-Breakage

Elvital Anti-Breakage er specielt udviklet til tørt og slidt hår, som indeholder cement-ceramid, som efterligner hårets egen cement og virker målrettet på de skadede områder for at opbygge og reparere håret og reparere og styrke håroverfladen. Håret genfinder sin smidighed og styrke. Håroverfladen bliver glat og glansfuld, og færre hårstrå knækker af.

Serien indeholder også en hårmaske.

 Elvital Nutri Gloss

Jo længere dit hår er, jo mere sensitivt er det. Håret kan med tiden miste glans og blødhed. Derfor har L'Oréal Paris udviklet Elvital Nutri-Gloss glansshampoo til langt og glansløst hår. Formlen med protein og perle plejer håret og virker som en intens glansbooster, så håret reflekterer lyset. Dit hår får strålende glans og bliver blødt som kashmir.

 

Elvital Extraordinary Oil

Elvital Extraordinary Oil-serien indeholder en kombination af plejende olier og giver et ekstraordinært hår. Formlen plejer intensivt fra rod til spids, så du får et silkeblødt hår. Passer til dig, der vil give dit tørre hår et boost. Udover shampoo og balsam, fås også en plejende hårkur, samt en skøn hårolie, med en unik blanding af 6 blomsterekstrakte. Denne hårolie giver et silkeblødt og strålende glansfuldt hår uden tynge det. 

Elvital Color-Vive Purple

Lyse striber, blond og afbleget hår samt silverfarvet hår kan ofte få orange og gullige nuancer. Eftersom lilla er den modsatte farve af gul og orange, vil formelen med lilla farvestoffer i Elvital Color-Vive Purple øjeblikkeligt neutralisere de uønskede gule og orange toner samtidig med at den renser håret.

 

Find butik

.. i nærheden af dig