Dove - stort sortiment af Dove shampoo, deodoranter, body lotion og creme

NORMAL er store fans af et af verdens store skønhedsbrands – Dove. Derfor har vi samlet en lang række af brandets allerbedste produkter i vores butikker, så du kan nyde godt af højkvalitets produkter til billige penge. Dove har en lang og rig historie bag sig. Brandet blev stiftet i 1955 og sælges nu i over 80 lande. En fantastisk og fortjent udvikling for brandet, der har arbejdet hårdt på at forbedre og udvikle sig selv lige siden stiftelsen. Dove sælger produkter til både mænd og kvinder, og deres sortiment inkluderer alt fra shampoo, deodoranter, sæbe til body lotion. Dove er især kendt for deres kampagner for ægte skønhed, der bruger kvinder i alle slags størrelser for at promovere en kærlighed til kroppen – uanset hvordan man ser ud. Kom på besøg hos NORMAL og tjek Doves fantastiske produkter ud.

Dove deodoranter til alle slags behov

I NORMAL har vi selvfølgelig også Dove deodoranter. Deres antiperspirant deodorant beskytter dig mod svedlugt og vil give en ren følelse hele dagen. Desuden er den skånsom mod den følsomme hud. Dove har taget hensyn til vores forskelligheder og de har derfor en række forskellige deodoranter og antiperspiranter i deres sortiment. Vi har udvalgt de bedste og føjet dem til vores skønhedssortiment. Du kan derfor få dejlige Dove deodoranter til en fast, lav NORMAL pris.

Også Dove shampoo, balsam og hårkur på hylderne

Som nævnt tidligere er vi store fans af Dove. Meget store. Derfor har vi ikke blot sørget for at have Dove deodoranter på hylderne, men også Dove shampoo, balsam og hårkur kan du nu finde i din lokale NORMAL butik. Dove mener, at alle fortjener smukt og sundt hår, og derfor har de brugt mange timers research og utrætteligt arbejde på at skabe de bedste hårprodukter. Der findes derfor Dove shampoo til ethvert slags hår, og deres balsam er også skabt i flere forskellige varianter, så alle har muligheden for at give sit hår den luksus, det fortjener. Hvis du virkelig vil forkæle dit hår, har vi også Dove hårkur som en del af sortimentet.

Dove body lotion og creme

Dove er et skønhedsbrand, og derfor har de selvfølgelig også skabt en lang række fantastiske cremer. Nogle af de allerbedste af disse har vi sørget for, at du kan købe hos NORMAL. Vi har således både Dove body lotion og den berømte Dove Silky Bodycream på hylderne. Så hvis du vil være god ved din hud, kan vi med ro i sindet anbefale dig cremer fra Dove. De er perfekte til lige netop det formål, og vi har selvfølgelig flere forskellige slags.

Vil du se hele vores udvalg af Dove? Find din nærmeste NORMAL-butik herunder.

Find butik

.. i nærheden af dig