Bannercg1440x540px Normal

Hårpleje til Curly Girl metoden

Curl Girl er en helt ny produktserie, der er udviket til at få det bedste ud af dit krøllede hår på en nem og simpel måde og egnet dig der følger curly girl metoden. Det behøver ikke at være besværligt! Curl Girl er et nyt hårpleje-brand, som har gjort det nemt for dig med krøller at følge The Curly Girl Method - en 5-trins metode, der får det bedste frem i dine krøller. Serien består af enkle og lette trin, så det er let og overskueligt at anvende. Alt slags hår har potentiale, det kommer blot an på den indsats du gør og brugen af de rette produkter. Få det bedste frem i dit bølgede hår, eller intensiver de krøller,du allerede har med Curl Girl produkterne. 

Alle produkterne er godkendt til Curly Girl metoden, dvs. at du ved brug af Curl Girl slipper for at bruge tid på at studere alle ingredienslister igennem. Dette betyder, at Curl Girl produkterne ikke indeholder:

  • Sulfater
  • Silikone
  • Udtørrende alkohol
  • Mineralske olier
Curl Girl Før Efter (1)
Miljø 1 2 Modul

5-trins metoden

Curly Girl Metoden - eller 5-trins metoden - går altså ud på at man undgår produkter, der indeholder sulfater, silikone, mineralske olier og udtørrende alkohol. Det specielle ved metoden er brugen af rensebalsam som vask. Dette er en meget mild måde at behandle håret på, og det er et vigtigt element for at eliminere krus og udtørring af håret. Desuden anbefales varmebehandling og børstning af håret ikke. Man skal se metoden som en livsstil og ikke som en hurtig løsning, da der vil være en tilvænningsperiode for håret. Men når håret efterhånden kommer i balance, vil man se resultater og derved få et hår som er i sit rette element.

Inden du starter på 5-trins metoden, er det vigtigt at "nulstille" dit hår, hvilket du gør ved at vaske dit hår en sidste gang med en shampoo, der inderholder sulfat, for at rense dit hår for silikone. Herefter kan du komme igang, og følge de 5 steps:

Trin 1 - Vask:

Vask enten med Low Poo shampoo eller med Co-wash cleansing conditioner. Low poo er en shampoo uden sulfat. Cleansing conditioner er en rensebalsam udviklet specielt til at rense dit hår og hovedbund på en mild måde hvor de naturlige olier bliver bevaret. 

Trin 2 - Plej og genopbyg:

Med Hair Mask Deep Treatment booster du dit hår, hvilket vil give dine krøller den pleje, det har brug for.

Trin 3 - Fugt og næring:

Med Conditioner - Moisture treatment tilfører du fugt og forsegler dit hår med balsam, der tæmmer krus, blødgør og fugter dit hår. Dette er et vigtigt trin for at “lukke” hårets skællag og binde fugtigheden i håret.


Trin 4 - Ekstra fugt:

For at tilføre ekstra fugt, skal du bruge den cremede og lette leave-in conditioner til at fugtgive, definere og pleje dine krøller. Fantastisk på de dage, hvor du ikke vasker dit hår, hvor den kan bruges til at friske krøllerne op med.

Trin 5 - Styling:

Brug Curling gel som det sidste trin for at opnå et perfekt resultat.

 

Vil du vide mere om Curly Girl Metoden

Vil du vide mere om Curly Girl metoden eller har spørgsmål til hvordan du kommer bedst i mål, så kan du læse meget mere i vores Q&A her. 

Følg også Curl Girls instagram profil @curlgirl_nordic og se forskellige tutorials på Youtube, hvor Curl Girls brandambassadør, Iman, giver tips og tricks til hvordan kommer godt igang med Curly Girl Metoden.

Indhold Curl Girl

Produkterne

Curl Girl er udviklet af danske frisører og produceret i Italien. Vi har kombineret danske standarder med italiensk ekspertise og kvalitet. Vi har en stor kærlighed til dyr og planeten, derfor er produkterne cruelty-free, veganske og fremstillet i 86-99% bio-nedbrydelig formulering.

Serien indeholder 6 produkter.

  • Low poo - shampoo
  • Co-wash – rensebalsam
  • Hårmaske – nærende fugtmaske
  • Balsam - fugtbehandling
  • Leave in balsam spray
  • Curling gel – krøllegel

Læs mere om hvordan hvert enkelt produkt og dets ingredienser, ved at klikke på produktbillederne herunder