Colgate - stort udvalg af Colgate tandpasta og tandbørster

Klassikeren. Colgate har mange år på bagen som en af danskernes absolut foretrukne tandpleje brands, og det er ikke tilfældigt. At undervurdere Colgates indflydelse i den verden, vi lever i, ville være en stor fejl. Colgate er således et af verdens allermest genkendelige brand, og det er faktisk det eneste brand, der bruges af over halvdelen af alle husstande verden over. Colgates produkter blev for første gang introduceret i 1873. Før det havde firmaet haft andre interesser, og det er værd at bemærke, at stifteren, William Colgate, var død 16 år inden Colgate solgte de første mundhygiejne produkter. Colgate tandpasta og Colgate tandbørste er anerkendt verden over for dets gode kvalitet, og derfor var der ingen tvivl, da NORMAL skulle vurdere, om vi ville inkludere Colgate i vores sortiment.

Colgate tandpasta til ethvert behov

Colgates tandpasta blev for første gang introduceret på tubeform i 1896. Før det blev Colgate tandpasta solgt i store glaskrukker. Colgate tandpasta sælges i dag over hele verden og er et af tandlægernes foretrukne tandplejebrands. Det virker, som det skal, og det skyldes, at deres fantastiske formel er udviklet gennem mange års intens forskning efter den perfekte tandpasta. Vi mennesker er dog forskellige, og derfor har vi brug for forskellige slags tandpasta. Derfor har Colgate skabt en lang række forskellige tandpastaer. En af de mest populære er Colgate Max White. Colgate Max White har, som navnet antyder, fokus på at holde tænderne hvide, sunde og raske. Colgate Max White adskiller sig fra andre af Colgates tandpastaer ved at have mere fokus på at holde tænderne hvide. Det er dog langt fra den eneste Colgate tandpasta, vi har i NORMAL. Kom forbi og lad dig inspirere af vores store udvalg.

De bedste Colgate tandbørster og mundskyl

Det er svært at bruge tandpasta uden en tandbørste. Derfor har vi naturligvis sørget for, at du kan få de bedste Colgate tandbørster i din lokale NORMAL butik. Colgate tandbørster sætter en høj standard på mundhygiejne markedet. Colgates tandbørster er meget anerkendt i mundplejeindustrien, og med god grund. Der findes en lang række forskellige tandbørster, da vi alle har forskellige behov og holder forskelligt på tandbørsten. Derfor er det vigtigt, at vi har mulighed for at bruge en tandbørste, der passer perfekt til lige netop os. Vi har naturligvis også inkluderet Colgates fantastiske mundskyl i vores butikker. Colgate mundskyl sørger for, at du starter dagen med en frisk og god ånde. Kom forbi NORMAL og se vores store udvalg af Colgate tandbørster og mundskyl.

Vil du se hele vores udvalg af Colgate? Find din nærmeste NORMAL-butik herunder.

Find butik

.. i nærheden af dig