Carmex læbepomade: Ikonisk og prisvindende læbepleje

Hold den fine hud på læberne sund og velplejet med Carmex læbepomade. Carmex plejer og blødgør dine læber med et tyndt, skinnende lag, der beskytter i al slags vejr. Både når frosten bider, og når solen står på sit højeste.

Carmex læbepomade blev skabt i et køkken i 1937. Læbepomaden blev dengang hældt på små krukker, og hver enkelt lille krukke blev fyldt ved håndkraft – og solgt til apoteker fra bagagerummet af en bil. Nyheden om læbepomadens gode egenskaber spredte sig fra mund til mund og den fik hurtigt kultstatus, og den dag i dag er den en af verdens absolut mest benyttede læbepomader.

Langvarig lindring til tørre, sprukne læber

Sprukne læber er plagsomt og smertefuldt. Læber sprækker, fordi de er for tørre. Det bliver de, når de udsættes for vind og vejr. Derfor har læberne brug for ekstra fugt.Hvis du er plaget af tørre læber, når vejret er ustadigt og ikke til at regne med, kommer Carmex dig til undsætning. Både når du vil forebygge, og når skaden allerede er sket. Med sin lækre, rige konsistens, trænger den hurtigt ind uden at fedte. Læbepomaden giver langvarig lindring til smertende, sprukne læber og hjælper med at genoprette fugtbalancen. Og som en ekstra bonus er læbepomaden udstyret med solfaktor 15. Så er dine læber beskyttet mod solens skadelige UV-stråler året rundt.

Carmex Classic: En gammel kending i nye klæder

Carmex Classic er en både kendt og anerkendt favorit verden over. Den knaldgule indpakning med de røde bogstaver kommer i forskellige varianter, men med samme fantastiske virkning: velplejede, bløde læber.

Den originale emballage er den lille, ikoniske gule krukke. Du skruer låget af og påfører produktet med fingeren. Ren nostalgi – lige til at have med i tasken. Carmex har også lavet en geltube, hvor læbepomaden skal trykkes ud. Konsistensen er blød og rig – så du hurtigt og praktisk kan smøre dine læber. Det er især smart, hvis du for eksempel er på skiferie. Carmex stick gør læbepomaden nem at dosere. Du skruer i bunden af stiften for at skubbe produktet op. Så slipper du for at få for meget læbepomade på læberne: Jo flere gange du fører stiften over læberne, jo mere produkt kommer du på.

The cherry on top: Carmex med bær

Carmex har tilføjet friske noter af bær til sin originale formel: Carmex Cherry, der dufter friskt af kirsebær, mens Carmex Strawberry har sødmen fra jordbær. Et strejf af sommer, sol og bær direkte fra Carmex til dig.

Begge læbepomader dufter frugtigt og er vandafvisende i op til 80 minutter. Perfekt til et dyp i havet på en sommerdag!

Hvilke ingredienser er der i Carmex?

Der er smæk på de plejende ingredienser i Carmex’ produkter, som er spækket med kakaosmør, kamfer, lanolin og mentol. For eksempel er kakaosmør og lanolin naturlige fugtighedsgivere. Carmex har altså en unik sammensætning, som genopbygger fugten i læberne.

Døjer du ofte med tørre og sprukne læber? Så får du her et par gratis tips, så du igen kan få kysseklare læber: Overvej om du drikker nok vand – dehydrering er nemlig en væsentlig faktor i forhold til tørre læber.

Hvis dine læber er særligt tørre, kan du eventuelt børste dem forsigtigt med en tør tandbørste. Så fjerner du døde hudceller og øger blodcirkulationen i læberne.

Vil du se hele vores udvalg af Carmex? Find din nærmeste NORMAL-butik herunder.

Find butik

.. i nærheden af dig