By_Veira_40_m_topbanner.jpg

By Veira

By Veira er en ny hårplejeserie særligt udviklet til den moderne, bevidste kvinde, der går efter høj kvalitet og produkter uden sulfater og parabener. Derudover er serien både PETA Vegan og Cruelty Free certificeret.

”Veira” er en variant af ”Vera”, som betyder ”sandt”, hvilket lægger sig tæt op af tankerne bag denne luksuriøse serie, der er skabt med afsæt i og inspiration fra den nordiske natur, og duftene fra denne.

Serien består af 4 varianter af shampoo & conditioner

  • Colour
  • Repair
  • Volume
  • Silver

Og derudover består serien af en række stylingprodukter:

Heat Styling Spray
Hair Oil
Matte Paste
Fiber Wax
Samt en hårmaske

Serien er udviklet og produceret i Sverige og sælges eksklusivt i NORMAL.

Læs mere om hver enkel serie nedenunder 

Wonderful Nectar - Colour-serien

Serien er lavet til personer med kemisk behandlet hår og både shampoo og balsam giver glans og bevarer farven. Derudover er serien sulfat – og parabenefri, fri for silikone og tilmed vegansk.

Fresh Seaberry - Repair-serien

En reparerende serie til kemisk beskadiget og behandlet hår. Shampooen fugter og genopbygger hårstrukturen og balsam giver en reparerende effekt med proteinkomplekser. Serien har også en reparerende hårmaske, som blødgør og hjælper håret med at genvinde sin naturlig glas, hårmasken bør påføres i vasket hår og sidde i 3 minutter. Skyl og afslut med balsam. Derudover er serien sulfat – og parabenefri, fri for silikone og tilmed vegansk.

Spring Lilac - Volume-serien

En serie der tilføjer volume til håret med en shampoo der er blid og nærende og samtidig renser og fyldt med vitamin B5. Serien indeholder også en nærende balsam udviklet til fint hår, som hjælper med at genoprette hårets naturlige glans. Derudover er serien sulfat – og parabenefri, fri for silikone og tilmed vegansk.

Nostalgic Lilies - Silver-serien

En fugtgivende serie, hvor shampooen neutraliserer gyldne toner og styrker hårstrukturen. Hertil er der også en balsam, som er blødgørende og fugtgivende til det blonde hår. Den hjælper med at genvinde hårets naturlige glans og neutraliserer gyldne toner. Derudover er serien sulfat – og parabenefri, fri for silikone og tilmed vegansk.

Sweet Oat - Heat Styling Spray

Indeholder en fugtgivende varmebeskyttelses spray, der giver glans og forhindrer spaltede spidser. Den skal påføres i håndklædetørt hår før styling.

Caring Elderflower - Hair Oil

Nærende og blødgørende hårolie, der styrker hår strukturen. Frohindrer spaltede spidser og hjælper håret med at genopbygge sin naturlige glans. 

Humble Grove - Matte Paste

En hurtig tørrende formbar lavglans paste, der giver fyldighed og tekstur til kort hår. Påfør i tørt eller fugtigt hår. Hold 3/5. 

Rippling Water - Fiber Wax

En definerende lavglans fibervoks til kort eller mellemlangt hår. Påfør i tørt eller fugtigt hår. Hold 3/5. 

Find butik

.. i nærheden af dig

Denne webside bruger cookies til statistiske formål. Læs mere om cookies.

OK