Aussie hårprodukter - find Aussie shampoo, hårkure og alt midt imellem hos Normal

Aussie hårprodukter blev skabt ud fra visionen om, at flot og sundt hår skulle være nemt at opnå. Det skal være hyggeligt og en fornøjelse at pleje sit hår, og deres produkter er altså bygget op omkring dette mantra. Effektive, billige og kvalitetsprægede produkter kommer ud fra Aussie brandet, og derfor var det en naturlig beslutning at inkludere en lang række af deres produkter i vores NORMAL butikker. Aussie har beriget verden med fantastiske hårprodukter siden starten af 1980’erne, hvor de introducerede ”3 minute miracle”. Siden da er det gået stærkt for brandet, og de er nu anerkendt verden over som et af verdens stærkeste brands indenfor hårprodukter. Aussie hårprodukter sælges således i 15 lande, og det er alt fra Brasilien til Irland, der nyder godt af Aussie. Prøv dig frem med Aussie hårpleje – vi har en masse forskelligt af det, og vi tør godt sige, at der også er noget til lige præcis dine dyrebare lokker. Du er selvfølgelig velkommen til at spørge vores dygtige medarbejdere til råds, hvis du vil have en anbefaling med på vejen.

Aussie shampoo til ethvert slags hår

Et af Aussies mest populære produkter er deres shampoo. Aussie shampoo laves til både mænd og kvinder, og der findes mange forskellige slags. Aussie shampoo findes i mange forskellige varianter. Et af hovedprincipperne bag de fleste af deres shampooer er deres fugtgivende egenskaber. Aussie laver shampoo, der passer til alle hårtyper – det spiller ingen rolle, om du har langt, kort, rødt, brunt eller grønt hår – har du brug for en sikker og klassisk shampoo, der plejer håret, så kan du roligt prøve en af Aussies varianter.  Aussie har også skabt shampoo, som du kan benytte, selvom du ikke er i nærheden af et bad. De har nemlig også tørshampoo, som lynhurtigt opfriske dit hår – også selvom du ikke umiddelbart er i nærheden af en ’skyllemulighed’.

Aussie hårkure og balsam til forkælelse

Selvom shampoo’en er et af Aussies klart mest populære produkter, har de også andre super produkter i sortimentet. Disse inkludere blandt andet deres fantastiske hårkure og balsam produkter. Deres hårkure egner sig især til meget tørt hår, som har brug for en ekstra behandling – men man kan selvfølgelig også tage sig en Aussie hårkur, hvis man bare har lyst til at gøre lidt godt for sig selv. Forkælelse skal der altid være plads til, og der synes vi bestemt, at en Aussie hårkur er et godt bud. Det samme kan i princippet siges om deres balsam. En Aussie Balsam kan til tider bringe mirakler til din frisure, og den sørger for, at håret har nemmere ved at sidde lige som det skal, så du kan udrydde de der irriterende ’dårlige hårdage’.

Aussie SOS

Australien er det tørreste kontinent på jorden, men også det mest biologisk mangfoldige. Kontinentet er hjemsted for tusinder af planter, der vokser under de hårdeste forhold og mange af dem findes kun i Australien. Det er også hjemsted for et af verdens ældste urbefolkninger - aboriginees - der har brugt disse ekstremt potente planter som mad og medicin i over 50.000 år. 

Serien er baseret på netop den bush food, som har været grundlæggende for den australske urbefolknings mad og medicin i så mange år. Med andre ord får du med denne serie ”Australian superfood miracles for real hair emergencies.”

Vil du se hele vores udvalg af Aussie? Find din nærmeste NORMAL-butik herunder.

Find butik

.. i nærheden af dig