Aussie SOS Leave In Spray Heat Ny

Aussie Hair Care SOS Instant Heat Saviour Spray

60$

100 ml.

Aussie SOS Heat Saviour Spray er en varmebeskyttende spray, der er udviklet til at genopbygge hår, der er tørt og skadet af styling.  Sprayen indeholder tasmanske peberbær-blade, der er særdeles modstandsdygtige, idet de vokser i de koldeste dele af Australien, hvor de modstår frost og vind. Peberbær og -blade er i årtusinder, blevet brugt af Aborigines pga. sine ernæringsmæssige egenskaber, da de er rige på essentielle mineraler.

Denne Heat spray glatter øjeblikkeligt og beskytter håret mod skader forårsaget af fugt og varme. Den nærer håret og reparerer i dybden. Og så er det i en perfekt "on-the-go"-størrelse - lige til at have med i tasken.

Ingredienser
Aqua, Glycerin, Phenoxyethanol, Amodimethicone, PPG-2 Methyl Ether, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Benzyl Alcohol, Polyquaternium-11, Parfum, Polysorbate 80, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Aminomethyl Propanol, Citric Acid, Limonene, Trideceth-12, Cetrimonium Chloride, Linalool, Sodium Benzoate, Caprylyl Glycol, Geraniol, Citral, Tasmannia Lanceolata Leaf Extract, Tocopherol.

 

 

Denne webside bruger cookies til statistiske formål. Læs mere om cookies.

OK