FAMILIE LUFT 1 Herobanner

ALVA intimplejseserie

ALVA er en dansk produceret intimplejeserie med et bredt sortiment af produkter uden parfume, som alle er specielt udviklet til brug i intimområdet. Ud over at hele serien er vegansk, er de fleste af produkterne tilmed mærket med Astma-Allergi Danmarks ​allergimærkning Den Blå Krans. 

Det er vigtigt, at du ikke bruger almindelig sæbe eller bodyshampoo i intimområdet, da det kan forstyrre hudens naturlige pH-balance og fjerne beskyttende fedtstoffer. Dette kan medføre ubalance og irritation. Bruger du i stedet produkter, der indeholder mælkesyre og har en pH-værdi, som svarer til den naturligt lave pH-værdi i intimområdet, bliver det lettere at bevare en god balance i intimområdet. ALVA intimplejeserien er udviklet til netop dette formål og hjælper med til at bevare den naturlige bakteriebalance.

2X INTIM WASH 1 1200X700
ALVA Logo 1200X700 (1)

I serien finder du ALVA Intim Wash i to størrelser og som mousse samt ALVA Intim Gel til den daglige intimpleje. Derudover omfatter serien ALVA Intim Shave Gel og ALVA Intim Balm til intimbarbering.

ALVA Intim Wash/Intim Mousse anvendes til den daglige vask. Har du brug for at blive frisket op i løbet af dagen, kan du anvende ALVA Intim Deo, der kan anvendes til dagligt brug og beskytter mod sved i intimområdet.

Ved intimbarbering er det også vigtigt at vælge skånsomme og beskyttende produkter. Barbering i intimområdet kan nemlig give små rifter, hvilket øger risikoen for hudinfektioner. Fra ALVA finder du både en Intim Shave Gel og en Intim Shave Balm, som er specielt udviklet til intimbarbering. Ligesom resten af ALVA-serien er disse produkter naturligvis helt uden parfume.

Læs mere om hvert enkelt produkt ALVA-serien ved at klikke på produkterne nedenfor.