Topbanner Brandpage Alkymiste Normal

Alkymisté - personlig hårpleje baseret på naturlige ingredienser

Med bæredygtige og naturlige ingredienser, lavet på en unik måde for at matche ethvert behov, sørger Alkymisté for, at du kan blive din helt egen hårspecialist. Alkymisté’s mission er, at du selv får ekspertviden omkring hvad dit hår har brug for og ved hjælp af en nem metode, kan købe de rette produkter, for at få det bedste frem i dit hår. 

Metoden er simpel, du skal blot bruge Alkymisté Shampoo, conditioner og en booster

Der er 4 forskellige boostere at vælge imellem, alle med forskellige egenskaber. Derfor skal du starte med at vurdere dit hår, så du ved hvilken booster du skal vælge til dit hårs behov.
Derefter vasker du dit hår med Alkymisté shampoo 2 gange, blander Alkymisté conditioneren med 2-3 pump af din valgte booster og lader det sidde i 2 min., før du vasker det ud. Allerede efter et par gange med Alkymisté, vil du kunne se en tydelig forandring i dit hår.

Alkymisté shampoo & conditioner

Alkymisté shampoo er en sulfatfri shampoo der er beriget med hybenkerneolie og Pathenol, som er med til at rense hovedbunden og forberede den til conditioneren med boosteren i. Den er mild og kommer ikke til at fjerne den naturlige fugt fra hovedbunden og hårstrået. Alkymisté conditioneren med sheasmør og hybenkerneolie er med til at beskytte håret, gøre det blødt og fugtgiver, uden at tynge håret. Giv dit hår personligt tilpasset pleje med conditioneren og den valgte booster.

De 4 boostere

BESKADIGET HÅR – PROTEIN-BOOSTER
Den pink booster er en protein-booster til dig som har beskadiget hår, der er svagt, tørt og nemt knækker. Boosteren indeholder Keratin og Collagen, som hjælper til at genopbygge håret og styrke det.
Håret vil over tid blive stærkere og derfor fremstå sundere og med mere glans.

TØRT HÅR – FUGTGIVENDE BOOSTER
Den gule booster er pleje til tørt og kruset hår, som har brug for ekstra pleje. Boosteren indeholder honning og argan olie, som hjælper til at genopretter fugt og glans, samt reducerer at håret knækker. De kraftfulde antioxidanter fra arganolien beskytter derudover også håret mod skader fra styling og skader fra frie radikaler.

FINT HÅR – VOLUME BOOSTER
Den grønne booster med Biotin og avocado er en volumegivende hårpleje til fint og tyndt hår, som er svagt og har brug for mere power. Biotin er kendt for at hjælpe til tykkere og stærkere hårstrå, samt fremme længden. Med Vitamin B og E fra avocado, fremmes hårvæksten og det hjælper med at styrket håret.

BLOND HÅR - SILVER TONER
Den lilla booster med granatæble er en Anti-gul behandling. Så har du blond hår med uønskede gule toner, så vil denne booster kunne afhjælpe og give dig det kolde, blonde hår du drømmer om. Da den blandes i en plejende conditioner, så vil produktet ikke udtørre håret, men give masser af pleje. Produktet kan doseres efter behov, så jo flere pump, jo virksom vil den være.

Vil du vide mere om ingredienserne i denne serie, så kan du hente databladet for hele Alkymisté-serien her.

Find butik

.. i nærheden af dig