Website-banner-1440x540.jpg

Alama er en professionel italiensk hårplejeserie, der tilbyder hårpleje af høj kvalitet til gode priser. NORMAL kan nu lancere Alama, som har over 70 års erfaring med udvikling og produktion af hårpleje. 

Alama har en vision om, at alle skal have mulighed for at bruge produkter af salonkvalitet. Hver dag! Alle har ret til hverdagsforkælelse og produkter der giver sundt og velplejet hår. Alle Alamas produkter er uden farvestoffer, parabener og serien er cruelty free, de fleste er uden SLES (sulfater) og silikone. 

Alamas 5 serier

HYDRA - til tørt eller krøllet hår

REPAIR - til skadet hår

COLOR - til farvet hår

FREQUENT - til tyndt eller ofte vasket hår

NO-YELLOW - til blondt farvet hår eller ønsker en kold farve

Læs mere om hver enkelt serie nedenunder

BrandFix-Products031.JPG
BrandFix-Products034.JPG

Hydra serien

Specielt udviklet til personer med tørt og uregerligt hår, der har brug for ekstra fugt og beskyttelse. Denne serie trænger dybt ind i håret for at opretholde fugtniveauet. Samtidig er den ideel til personer med krøller. Med hjælp fra Argan Olie gør serien håret blødt, næret og glansfuldt uden at tynge håret.

Serien indeholder:
Shampoo, conditioner, hårkur og hårolie

Repair serien

Serien er lavet til personer med skadet hår, der har brug for ekstra fugt og pleje. Med hjælp fra Keratin, bliver håret genopbygget og repareret i dybden. Samtidig beskytter produkterne håret mod fremtidige skader og forebygger spaltede spidser. Den efterlader håret medgørligt, styrket og silkeblødt.

Serien indeholder:
Shampoo, conditioner, hårkur, 5-in-1 miracle uid og bye bye split ends serum

No-yellow serien

En serie af silver produkter, der hjælper med at eliminere uønskede gule og varme toner i håret. Produkterne kan anvendes i naturligt lyst hår, farvet/afbleget hår eller gråt hår. Serien er beriget med silkeproteiner, drueekstrakt og antioxidanter. Serien får håret til at fremstå is-blond og glansfuldt.

Serien indeholder:
Shampoo og leave-in balsam spray

Color serien

Serien er udviklet til personer med farvet hår. Produkterne beskytter og forlænger farven i håret, og forhindrer farven i at falme for hurtigt. Produktserien indeholder Keratin, Collagen og Elastin Den efterlader håret silkeblødt og glansfuldt.

Serien indeholder:
Shampoo, conditioner og hårkur

Frequent serien

En serie der er perfekt egnet til daglig brug og kan bruges af hele familien. Serien er effektiv og renser håret på mild måde. Den indeholder en masse plejende vitaminer, der efterlader håret sundt og glansfuldt. Produkterne er ideelle til dig, der ønsker volume og fylde i håret.

Serien indeholder:
Shampoo, conditioner og leave-in balsam spray

Find butik

.. i nærheden af dig