Ajax rengøringsmiddel - se vores udvalg af Ajax produkter

Det er de færreste, der ikke kender Ajax, når det kommer til rengøringsprodukter. Ajax har været synonymt med et rent hjem de seneste mange år – ja, faktisk nærmest siden det blev introduceret til markedet i 1947 af Colgate-Palmolive. Ajax var et af firmaets første virkeligt store mærker, og der blev satset hårdt på succes. Derfor var Ajax rengøringsmiddel igennem lange udviklingsprocesser, og det hårde arbejde har resulteret i det store og dygtige mærke, vi ser i dag. Sloganet ”Stronger than dirt! ” er genkendeligt verden over, og deres produkter har nærmest kultstatus indenfor rengøringsverdenen.

Ajax universalrengøring til alt i hjemmet

Der er udviklet en lang række forskellige produkter under Ajax-navnet, men deres universalrengøring må være en af de allermest kendte. Ajax universalrengøring kan bruges i hele hjemmet, og produktets specielle formel er skabt ud fra en lang kvalitetsproces, hvor der konstant er blevet evalueret på styrke og sammensætning af ingredienser. Det har resulteret i en af de hurtigste og mest effektive snavsefjernere på markedet – og, som navnet indikerer, kan du bruge den overalt i hjemmet. Kig ind hos NORMAL og se vores udvalg af Ajax universal rengøringsmiddel.

En masse forskellige slags Ajax rengøringsmidler

Vi er vilde med Ajax, og derfor er Ajax universalrengøring naturligvis ikke det eneste, vi har inkluderet fra mærket. Faktisk har vi en lang række Ajax produkter i vores store sortiment. Det er meget svært at finde noget negativt at sige om Ajax, der bare gør sit job – den holder hjemmet rent på en nem og effektiv måde, og det er således ikke et tilfælde, at det har været et af danskernes absolut foretrukne rengøringsmærker de seneste mange år.

Vil du se hele vores udvalg af Ajax? Find din nærmeste NORMAL-butik herunder.

 

Find butik

.. i nærheden af dig