Sposorat_banner_web.jpg

Betingelser for NORMAL-Spånsoratet

Dette sponsorat udbydes af Normal A/S, Godthåbsvej 41, 8660 Skanderborg, www.normal.dk (”NORMAL”).

NORMAL ønsker at hylde alle danskere, der har en særlig passion eller interesse og et ønske om at dygtiggøre og udvikle sig inden for dette område. Derfor opretter NORMAL nu et sponsorat, ”NORMAL Spånsoratet”, der tildeles til dem, der ”brænder igennem” med netop deres passion og giver den bedste begrundelse for, at netop de skal modtage sponsoratet.

Hvem?

NORMAL Spånsoratet kan søges af alle danskere over 18 år.

Der stilles ingen krav om, at du skal være den hurtigste, flotteste eller klogeste. Det vigtigste er, at du brænder for noget – og kan overbevise NORMAL om, at netop DU har gjort dig fortjent til at modtage NORMAL Spånsoratet!

Hvad?

NORMAL Spånsoratet udgør et engangsbeløb på kr. 15.000.

Der uddeles i alt 5 sponsorater på hver kr. 15.000.

Hvordan?

NORMAL Spånsoratet er ikke købsbetinget.

For at komme i betragtning til NORMAL Spånsoratet skal du indsende en ansøgning til NORMAL via vores hjemmeside. 

Der kan vehæftes filer med en samlet størrelse på 35 MB eller under. 

I din ansøgning skal du forklare, hvad du vil bruge pengene til, og hvordan NORMAL Spånsoratet vil kunne understøtte din særlige passion eller interesse. Din ansøgning skal indeholde fotos og/eller video.

NORMAL beslutter, hvem der skal modtage NORMAL Spånsoratet.

Hvornår?

Du kan ansøge fra den 24. oktober 2019 til og med den. 12. januar 2020.

Modtagerne af NORMAL Spånsoratet kontaktes direkte via e-mail og/eller telefon i løbet af uge 6/2020. Vi forsøger at kontakte modtagerne tre gange. Hvis vi inden for en uge ikke er kommet i kontakt med en modtager, finder NORMAL en ny modtager. Det samme gælder, hvis en modtager ikke opfylder betingelserne.

Særlige betingelser

Når du ansøger om at komme i betragtning til NORMAL Spånsoratet, accepterer du samtidig, at NORMAL, hvis du bliver tildelt NORMAL Spånsoratet, må filme og tage fotos af dig, gennemføre interviews med dig og offentliggøre disse materialer sammen med dit navn på fx hjemmesider, sociale medier, intranet og i diverse tryksager.

Dit samtykke kan til enhver tid trækkes tilbage, men en sådan tilbagetrækning kan dog kun have virkning fremadrettet.

Du har ansvaret for, at du har alle rettigheder til offentliggørelse af alt indsendt materiale, herunder fotos og/eller video. Hvis der optræder børn i materialet, skal du forinden have indhentet forældresamtykke. Du giver derudover NORMAL ret til at bruge alt indsendt materiale, både på NORMALs egne medier og i forbindelse med anden markedsføring.

NORMAL behandler film, fotos og andre personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondataregler og NORMALs til enhver tid gældende privatlivspolitik.

Du skal være opmærksom på, at NORMAL Spånsoratet er skattepligtigt, og at du skal selv sørge for at indberette sponsoratet til SKAT.

Denne webside bruger cookies til statistiske formål. Læs mere om cookies.

OK