Flotteposen Webbanner (1)

Elsker du også bare overraskelser? 

Flotteposen er et koncept fra NORMAL, der er sprængfyldt med overraskelser indenfor bl.a. hudpleje, hårpleje, spa og makeup. Hver måned får du en genanvendelig shoppingbag med minimum 7 beauty-overraskelser til en super skarp pris. Dermed har du mulighed for at teste nye spændende varer, som måske kan ende med at blive helt nye personlige favoritter. 

 

Maj måneds Flottepose er udsolgt

Hvad er Flotteposen?

Produkterne er ofte nogle af vores favorit-produkter fra butikkerne, og deriblandt kan der være nyheder, som endnu ikke er landet i butikkerne, pre-lanceringer eller varer, der kun fås i en begrænset periode.

Hver måned er produkterne pakket i en flot shoppingbag, som du kan genbruge, hver gang du handler.

Flotteposen sælges kun online, men du kan naturligvis købe produkterne enkeltvis i vores butikker. Den fås i et yderst begrænset parti, så hvis du vil sikre dig en skøn pose fyldt med spændende produkter – med store besparelser – så skal du skynde dig, når Flotteposen sættes til salg hver måned.

Med Flotteposen er der ingen binding og/eller medlemskab, men vi kan forsikre dig om, at du bliver så vild med konceptet, at du ville ønske, at du allerede nu kunne sikre dig næste måneds Flottepose.

Kort fortalt:

  • Flotteposen er en pose fuld af overraskelser.

  • Der er intet medlemskab og ingen binding.

  • Fås kun i limited edition, så du skal være hurtig på tasterne.

  • Hver måned indeholder posen nye produkter med en besparelse på min. 50 %.

  • Flotteposen leveres til nærmeste GLS pakkeshop – fragtfrit.

2 Modul Duft
2 Modul Indhold