Webbanner PP

Hos NORMAL tilbyder vi en struktureret og målrettet elevuddannelse. Uddannelsen består af både teori på skole og praksis i butik.

Den bedste uddannelse kræver - udover de bedste elever - også en fantastisk skole. Derfor har vi valgt at samarbejde med Aarhus Business College i Odder.

Som elev hos NORMAL vil dine otte ugers skoleophold foregå på skolen sammen med dine elevkolleger fra resten af Danmark. Du kan få mere info i den lille film her ved siden af. 

Butik 32

Uddannelsen er bygget op, så du efter de to år vil kunne komme i betragtning til jobbet som souschef. Derfor stiller vi store krav til dig - men vi gør det altid med et glimt i øjet.

Du vil lære alt det der skal til for at være en moderne købmand i Danmark - eller i udlandet for den sags skyld, for vi har også butikker i en række andre europæiske lande. Og nå ja, så kommer du også på en lille studietur som en del af din uddannelse.

Er det dig, vi søger? Så glæder vi os til at læse din ansøgning. Men du skal nok ikke vente alt for længe, da vi har et begrænset antal pladser.

Du kan ansøge ved at klikke HER 

Klik på "Ledige stillinger" og vælg "Elev" som kategori på jobsiden. Så kommer du nemt på rette vej! 

Land Of Normal Opportunities 16 9 DK