Følg os hvis du gider

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics
  • Facebook

Konkurrencer

Normals Julekalender

GENERELT

  • Konkurrencen udbydes af Normal A/S, Thomas Helsteds Vej 18, 8660 Skanderborg. www.normal.dk
  • Konkurrencen afholdes i perioden fra d. 23. november 2017 til og med d. 24. december 2017
  • Konkurrencen er åben for alle, som er 15 år eller ældre ved konkurrencens opstart, bosiddende i Danmark, og tilmeldt med gyldig e-mail.
  • Hver person må kun deltage én gang i konkurrencen. Normal forbeholder sig retten til at udelukke deltagere, som ikke overholder konkurrencebetingelserne.
  • Konkurrencen er ikke købsbetinget.
  • Når du deltager, accepterer du at modtage nyheder og tilbud fra Normal på e-mail og SMS. Disse kan let afmeldes i hvert nyhedsbrev / SMS.
  • Når du deltager, accepterer du at modtage e-mails med link til dagens låge, og opsummering af spørgsmål, svar og vindere. Disse e-mail kan let afmeldes i hver e-mail.
  • Ansatte i Normal og medlemmer af deres husstande må ikke deltage i konkurrencen.

PRÆMIER

  • Den 1. december 2017 trækkes 5 vindere af et gavebevis på 200 kr. til køb i en Normal-butik. Vinderne trækkes blandt alle, som var tilmeldt inden den 1. december.
  • Fra den 2. december - 27. december 2017 trækkes 3 vindere af et gavebevis på 200 kr. til køb i en Normal-butik. Vinderne trækkes blandt alle deltagere, der har svaret rigtigt på den enkelte dags spørgsmål på dagen.
  • Hovedpræmien i julekalenderen er at én vinder får lov til at bruge 83 sekunder på at samle varer fra en Normal-butik. Der må kun tages ét eksemplar af hver vare. Tidspunkt og butik fastlægges af Normal.

HVORDAN DELTAGER DU?

  • Du deltager ved at svare på spørgsmålene, som gemmer sig bag lågerne i julekalenderen.
  • Du kan deltage 1 gang per dag (låge).
  • Hver dag du deltager får du et lod i konkurrencen om hovedpræmien. Svarer du rigtigt på dagens spørgsmål, får du 2 lodder i hovedpræmie-konkurrencen - og deltager i konkurrencen om dagens præmie.
  • Jo flere lodder du har, des større er din chance for at vinde hovedpræmien.
  • Du kan godt svare på tidligere dages spørgsmål, og optjene lodder til hovedpræmien, men du skal svare rigtigt på dagen for at være med i konkurrencen om dagens præmier.

HVORDAN BLIVER DU UDVALGT?

  • Vindere af dagens præmier udtrækkes tilfældigt blandt alle korrekte svar den pågældende dag.
  • I konkurrencen om hovedpræmien, deltager alle korrekt registrerede personer i lodtrækningen med det antal lodder, der er optjent indtil 24. december 2017.
  • Vinderen af hovedpræmien offentliggøres på julekalendersiden, på Normals facebookside og kontaktes direkte pr. e-mail.

HVAD SKAL DU ELLERS VIDE?

  • Normal vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part.
  • Vinderen forsøges kontaktet pr. e-mail og telefon 3 gange i løbet af en uge. Hvis vinderen ikke vender tilbage inden for en uge, vil en ny vinder trækkes.
  • Ved deltagelse i lodtrækningen giver du Normal eller deres samarbejdspartnere tilladelse til at kontakte dig pr. telefon for at meddele at du har vundet, samt for at få de oplysninger, der er nødvendige for, at du kan få udleveret din præmie.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: normalit@normal.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Normal A/S

Thomas Helsteds Vej 18
DK-8660 Skanderborg
Normalit@normal.dk

Denne webside bruger cookies til statistiske formål. Læs mere om cookies.

OK