normalmand_jobs
Logo-normal.png
Mob-Menu.png
norsk
jobs_banner1

 


 

JOB HOS NORMAL

Normal vokser med hastige skridt, og vi har løbende brug for nye medarbejdere.
 

Kunne du tænke dig at søge job i én af vores eksisterende butikker, skal du aflevere en ansøgning og dit CV i den pågældende butik. Det er desværre ikke muligt at søge et job via hjemmesiden eller Facebook-siden. Du kan finde adresser på alle vores butikker her.


 

Ønsker du at søge job i en kommende butik, kan du søge når vi slår stillinger op her på hjemmesiden.
 


 

HOVEDKONTOR
 


 

IT Business Partner - Hovedkontor
Vi udvider vores IT-afdeling på hovedkontoret i Skanderborg og søger derfor en IT Business Partner. Er det noget for dig, så kan du læse mere om jobbet her.
 


 

BUTIKSCHEFER/SOUSCHEFER
 


 

SOUSCHEF - Ribe
I vores butik i Ribe søger vi lige nu en dygtig og erfaren butiksmedarbejder, der skal fungere som souschef i vores spændende forretning. Du kan se jobopslaget her.
 


 

BUTIKSMEDARBEJDERE
 


 

BUTIKSMEDARBEJDER OVER 18 ÅR - Hellerup
I vores butik i Hellerup søger vi lige nu en dygtig og erfaren butiksmedarbejder over 18 år, der kan arbejde i vores forretning. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Århus centrum
I vores butik på Østergade i Århus søger vi lige nu to medarbejdere under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Købmagergade KBH
I vores butik i Købmagergade søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Strøget KBH
I vores butik på Strøget søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Rødovre
I vores butik i Rødovre søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Ribe
I vores butik i Ribe søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Ballerup
I vores butik i Ballerup søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

BUTIKSMEDARBEJDER OVER 18 ÅR - Vojens
I vores butik i Vojens søger vi lige nu en dygtig og erfaren butiksmedarbejder over 18 år, der kan arbejde i vores forretning. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Køge
I vores butik i Køge søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Odder
I vores butik i Odder søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Skanderborg
I vores butik i Skanderborg søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Kronen Vanløse
D. 12. oktober åbner vi en ny butik i Kronen Vanløse. Til denne butik søger vi lige nu medarbejdere under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

BUTIKSMEDARBEJDER OVER 18 ÅR - Kronen Vanløse
D. 12. oktober åbner vi en ny butik i Kronen Vanløse. Til denne butik søger vi lige nu en dygtig og erfaren butiksmedarbejder over 18 år, der skal fungere som souschef i vores nye spændende forretning. Du kan se jobopslaget her.
 


 

BUTIKSMEDARBEJDER OVER 18 ÅR - Kronen Vanløse
D. 12. oktober åbner vi en ny butik i Kronen Vanløse. Til denne butik søger vi lige nu medarbejdere over 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Aalborg City
I vores butik i Aalborg City søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Frederiksværk
I vores butik i Frederiksværk søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Bispensgade Aalborg
I vores butik på Bispensgade i Aalborg søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Værløse 
I vores butik i Værløse søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Strøget
I vores butik i Strøget søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Glostrup Shoppingcenter
I vores butik i Glostrup Shoppipngcenter søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Næstved Storcenter
I vores butik i Næstved Storcenter søger vi lige nu en medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Amager Centret
I vores butik i Amager Centret søger vi lige nu en ny medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

SABBATÅR UNDER 18 ÅR - Hillerød
I vores butik i Hillerød søger vi lige nu en ny medarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde i dagtimerne samt aften, så holder du pause fra skolebænken er det måske lige dig vi står og mangler. Du kan se jobopslaget her.
 


 

 

STUDIEMEDARBEJDERE
 


 

Studiemedarbejder UNDER 18 ÅR - Strøget KBH
I vores butik på Strøget søger vi lige nu en studiemedarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid samt i weekender. Så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her

 


 

Studiemedarbejder UNDER 18 ÅR - Albertslund
I vores butik i Albertslund søger vi lige nu en studiemedarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid samt i weekender. Så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her

 


 

Studiemedarbejder UNDER 18 ÅR - Frederiksberg
I vores butik i Frederiksberg søger vi lige nu en studiemedarbejder under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid samt i weekender. Så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her

 


 

Studiemedarbejder UNDER 18 ÅR - Kronen Vanløse
D. 12. oktober åbner vi en ny butik i Kronen Vanløse. Til denne butik søger vi lige nu studiemedarbejdere under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid samt i weekender. Så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her

 


 

Studiemedarbejdere UNDER 18 ÅR - Bjerringbro
I vores butik i Bjerringbro søger vi lige nu studiemedarbejdere under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid samt i weekender. Så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her

 


 

Studiemedarbejder UNDER 18 ÅR - Kolding Storcenter
I vores butik i Kolding Storcenter søger vi lige nu en studiemedarbejdere under 18 år, der har mulighed for at arbejde efter skoletid samt i weekender. Så er det lige noget for dig, kan du se jobopslaget her

 


 

Billede_instagram
Overskrift:

FØLG OS PÅ
INSTAGRAM

Indhold:

Her kan du

altid få de

seneste nyheder

Pil-H
Banner-underside-Facebook
Overskrift:

FØLG OS
FACEBOOK

Indhold:

Her kan du altid

følge med i de

seneste nyheder

Pil-H

FIND DIN NÆRMESTE
NORMAL-BUTIK

Klik her for at finde adresser og åbningstider
på alle vores butikker.